Sökområde Växjö Kronoberg Sverige

Revisor & Redovisning Växjö

Välkommen till Erabrevision. Vi arbetar främst med små och medelstora företag inom de flesta branscher där alla företag är lika viktiga. Vårt mål är att hålla god service och engagemang i företaget och att vara tillgängliga. Välkomna!

Revisor & Redovisning i Växjö | Erabrevision

Erabrevision

Välkommen till din auktoriserade redovisnings- och revisionsbyrå i Emmaboda.

 

Vi är en liten men väl inarbetad revisionsbyrå i Emmaboda, Småland som funnits sedan 1950-talet. Vi arbetar främst med små och medelstora företag inom de flesta branscher där alla företag är lika viktiga. Våra klienter finns till största delen i Emmabodatrakten, Växjö och Kalmar, men vi har även klienter som sträcker sig från Hälsingland till Skåne. Vårt mål är att hålla god service och engagemang i företaget och att vara tillgängliga som företagets rådgivare och samtalspartner i de svåra frågor som kan dyka upp i redovisnings- och revisionsbranschen. Vid behov har vi tillgång till externa skatteexperter.

 

Tjänster

Revision

Våra revisorer är godkända av revisorsnämnden och medlemmar i FAR. Vid behov har vi nära samarbete med externa experter.

Redovisning, beslut och deklarationer

Vi granskar och ger råd i den löpande redovisningen och hjälper till att upprätta skattedeklarationen.

Övriga bolagstjänster

Vi erbjuder också övriga bolagstjänster som bolagsbildning, ändringar hos Bolagsverket, fusioner, likvidationer och generationsskiften.

 

Södra vägen 20
361 31 Emmaboda

Tfn: 0471 – 489 40
Fax: 0471 – 489 47

E-mail: info@erabrevision.se

Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information