alla kategorier

Alla Kategorierfordon
hemmet
bostad
elektronik
fritid & hobby
jobb
affärsverksamhet
övrigt
Tjänster
Sökområde Växjö Kronoberg Sverige

Holländska Varmtblod Valack Till salu

  • Holländska Varmtblod Valack Till salu
  • Holländska Varmtblod Valack Till salu
  • Holländska Varmtblod Valack Till salu
Khal föddes 2007 och är en vacker 17hh Gelding med en atletisk kropp, mycket väl tillämpad bakkvarts och en super karaktär. Han sticker ut de många med sin silverglänsande mörka kappa. 2011 kallades Khal en PREMIUM Gelding på den nya standfordarenan. Han avslutade nyligen sitt 70 dagars test.
  Han hade ett mycket bra test efterbehandling 3: a totalt med fantastiska poäng som nedan:
-Jummping; 122,28
-Dressyr; 104.16 och gjort ut (7: e)

 Khal avslutade 7: e overall med en 113.36.

 Han är också enastående med sina extra poäng som nämns i följande linjer:
-Character 8.90
-Temperament 9.0
-Villighet att arbeta 9.2,
-Gallop / Canter 8,25,
-Walk 8,
-Trot 8.5
-fri jumping 9,
-Stadium Jumping 8.5,
-Cross Country Jump 8.5,
-Cross Country Gallop 8.3,
-Ridbarhet 8.0

Khal är en efterträdare av den berömda Ser Anthony, som var champion av Saltriver-godkännandena 1998, och 1989 var han champion av hans prestationstestning. Ser Anthony har producerat kända hingstar som Fanion, Jaspis, Darky och Valleys som Khal, Teq, Vann. Ser Anthony har tagit topppositionen i FN-avelsvärden flera gånger i rad. Ser Anthony är känd för att producera prestationshästar med mycket hög körbarhet. Under 2006 vann två Ser Anthony-söner både de 5 och 6-åriga World Young Horse Dressage Championships i Rheinland.

Khal själv är ute av den berömda marelinjen genom Florentin. Hon har producerat två godkända hingstar Darky och Fanion, fulla bröder, och hon fick en 8,1 för sitt hoppprov. Hennes syster Rubi var 1997 den bästa maren av världen. Den andra full systeren Lizette var en bäst 3-årig år 1999 och fick också en poäng på 8,50 för hennes mare-test. Farmor Keisha är en full syster till dammen av världens berömda hingst Anabis ll. Khalis spårlinje visar fyra statspremier på en rad, Florentin, Rubi, Lizette och Keish.
85 000 kr2 augusti 2017
Vill Du synas här?
Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor. Jag förstår, stäng denna information